23 Май, 2015 23:27 1 011 0

Реал (М) избухна срещу Хетафе в мач с 10 гола

  • реал мадрид-
  • хетафе-
  • избухна-
  • 10 гола-
  • кристиано роналдо-
  • хеттрик

Кристиано Роналдо с хеттрик за домакините

Реал (М) избухна срещу Хетафе в мач с 10 гола - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Реал (Мадрид) завърши сезона в Примера дивисион подобаващо и разби отборът на Хетафе с 7:3 в последния си мач за сезона. Отново над всички за "белия балет" бе звездата на тима - Кристиано Роналдо, който отбеляза три от попаденията за "кралския клуб".

Роналдо изведе Реал напред още в 13-тата минута, но с две попадения на Серхио Ескудеро и Диего Кастро в 23-тата и 26-тата минути Хетафе направи пълен обрат. Головете продължаваха да валят и за 3 минути, от 32-та до 34-тата носителят на златната топка оформи своя хеттрик и върна аванса на "кралете".

По този начин той спечели и приза голмайстор на Примера за настоящия сезон с цели 48 попадения, с 5 повече от Лионел Меси.В края на полувремето обаче гостите отново изравниха резултата с гол на Мехди Ласен.

Зрителите на "Сантияго Бернабеу" продължиха да се наслаждават на красива и атрактивна игра и през втората част, а любимците им вкара нови четири попадения, този път безответни. С голове на Хавиер Ернандес, Хамес Родригес, Хесе Родригес и Марсело "белия балет" тотално разнищи съперника си, записвайки победата в мач с цели 10 гола.

Въпреки успеха, Реал няма особени поводи за празненства, тъй като титлата е в ръцете на вечния съперник Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА