Last news in Fakti

25 Май, 2015 19:29 1 331 0

Манчестър Юнайтед се сбогува с Фалкао

  • фалкао-
  • манчестър юнайтед-
  • монако-
  • наем-
  • ван гаал
Манчестър Юнайтед се сбогува с Фалкао - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Юнайтед потвърди официално, че няма да се възползва от опцията за закупуване на Радамел Фалкао и колумбуецът ще се завърне в Монако, след като игра един сезон под наем на "Олд Трафорд". 29-годишният нападател записа 29 мача с фланелката на "червените дяволи", в които отбеляза само четири гола.

Още преди седмица - в последния двубой на тима в "Театъра на мечтите", Фалкао се сбогува с феновете на Юнайтед. Вчера той не бе групата на отбора за гостуването на Хъл, като Луис ван Гаал разкри, че колумбиецът е получил контузия по време на тренировка.   

"Фалкао е топ професионалист и много добър човек. От мое име и от името на всички в клуба искам да му пожелая всичко най-добро за в бъдеще", заяви Ван Гаал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА