Last news in Fakti

29 Май, 2015 10:26 976 0

Георги Илиев: Томов и Стойчо отново докараха ЦСКА до това положение

  • георги илиев-
  • стойчо младенов-
  • александър томов

Според него бившите главен акционер и старши треньор носят основна вина за състоянието на клуба

Георги Илиев: Томов и Стойчо отново докараха ЦСКА до това положение - 1
Снимка: БТА

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев Майкъла обвини Стойчо Младенов и Александър Томов за сегашното състояние на „червените“.

В момента армейския клуб е застрашен от банкрут и загуба на лиценза за участие в А група. Според Майкъла бившите главен акционер и старши треньор носят основна вина за положението, в което се намира ЦСКА.

„Болно ми е, че „спасителите“ Томов и неговият приятел Стойчо ни докараха отново до това положение. За мен беше грешка, че феновете взеха акциите на Томов. Трябваше да го оставят да се удари в собствените си лъжи. Сега всички, които идват в ЦСКА не правят нищо, а само лъжат феновете.

Дано новите шефове направят нещо, нали за това се хванаха на хорото. Малко са ми ниско ниво да ги коментирам. Знам, че емблемата е запорирана, но ние имаме общо седем такива. Ако не се намерят пари да откупят тази, да вземат една от другите. Всички са хубави.“, заяви Георги Илиев пред „7 дни спорт“.

Според него сега е времето всеки да покаже колко обича ЦСКА, като даде за пример Любослав Пенев и неговия екип, които работят за символично заплащане.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА