Last news in Fakti

1 Юни, 2015 18:07 1 903 2

Бербатов и Монако се разделиха

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • разделиха-
  • лига 1-
  • вадим василиев

Договорът на българина изтича и няма да бъде подновен

Бербатов и Монако се разделиха - 1
Снимка: БТА/АР

Димитър Бербатов няма да бъде част от състава на Монако през следващия сезон, обявиха от официалния сайт на клуба. Контрактът на българина с "монегаските" бе до края на сезон 2014/15, а днес бе съобщено, че нов такъв няма да бъде подписан. 

От Монако благодарят на Бербатов за всеотдайността, професионализма и таланта му, които спомогнаха за прекрасните резултати на тима от Лазурния бряг във френската Лига 1 и Шампионската лига.

"Димитър Бербатов показа е е много талантлив футболист и голям професионалист. Безспорен факт е, че той е един от най-добрите нападатели, които някога са играли за футболен клуб Монако. Гордеем се с постиженията му в отбора и му желаем всичко най-добро занапред." - сподели в заявление вицепрезидентът на французите Вадим Василиев. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Алексиев

    0 1 Отговор
    АРЕ ВЕЧЕ НЕ СТАВАШ ИЗРИТАААА ТЕ
  • 2 цска

    0 0 Отговор
    той ставаше ,става и ще става ,но ти неставаш и трева да пасеш