Last news in Fakti

2 Юни, 2015 14:12 1 445 1

Димитър Бербатов: Няма да помагам на ЦСКА

  • димитър бербатов-
  • цска-
  • монако

Той би вкарал финанси в клуба, ако неговото управление стане подобно на това в клубовете в Англия

Димитър Бербатов: Няма да помагам на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов коментира, че не възнамерява да помага финансово на отбора на ЦСКА.

Според него отговорност трябва да се търси на хората, които са довели клуба до състоянието да не получи лиценз за влизане в А група.

„Трябва да се търсят хората, които ръководят отбора и те да се опитат да помогнат, а след това евентуално да се търси отговорност на тези, които са докарали клуба до това състояние. Ако се стигне до момента, в който ЦСКА има управление като тези в Англия, може и да помогна. Трудно ще се стигне дотам, защото трудно един нормално мислещ човек може да поеме предприятие с такива минуси. Ако сега ме потърсят ще откажа. ЦСКА е пред закриване. В Левски няма пари. Най-титулуваните отбори са в положение, в което не трябва да бъдат и всички страдаме от това.“, заяви Бербатов.

Българският футболист коментира пред медиите и своето бъдеще, след като се разбра, че от Монако няма да подновят договора му.

„В момента с моя мениджър търсим вариатни, за да видим къде ще продължа кариерата си. Няма да спирам. Мисля, че има какво още да дам на футбола и разглеждам варианти.

Сега трябва да съобразявам нещата със семейството си. Имам две деца и не знам дали бих отишъл в САЩ, много е далеч. Все пак и това може да стане вариант. Няма как да се върна в България, защото когато си играл дълго време в чужбина си свикнал с нивото и условията там. Когато се върнеш нивото не е това, на което си свикнал и се създават известни проблеми. Моят фаворит във финала на Шампионската лига е Барселона, защото съм привърженик на Меси.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 98697

    0 0 Отговор
    Е ултрасите, които се бият в гърдите, че обичат отбора да дават пари.