Last news in Fakti

3 Юни, 2015 14:03 656 1

Ромарио: Оставката на Блатер е най-добрата новина от години

  • ромарио-
  • блатер-
  • новина

Според него сега е времето световният футбол да бъде прочистен от цялата корупция в него

Ромарио: Оставката на Блатер е най-добрата новина от години - 1
Снимка: БТА/(Xinhua

Легендата на бразилския футбол Ромарио приветства новината за оставката на Сеп Блатер като президент на ФИФА, съобщи sport24.

Ромарио е един от най-големите критици на управлението в международния футбол и многократно е обвинявал Бразилската футболна конфедерация в корупция и злоупотреби. В съобщение в социалните мрежи той коментира:

„Най-добрата новина от години! Оставката на Йозеф Блатер като президент на ФИФА слага началото на нова ера.“

Ромарио допълни, че се надява футболът да бъде ударен от цунами, което да помете лицата, отговорни за случаите на корупция.

„Надявам се, че водите на тази огромна вълна ще са достатъчни, за да пометат цялата корупция.“, допълва носителят на световната купа от 1994 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Само да не излезе, че новата ера е още по-корумпирана и безпорядъчна