Last news in Fakti

21 Юни, 2015 10:01 816 0

Аржентина порази Ямайка с гол на Игуаин

  • аржентина-
  • ямайка-
  • уругвай-
  • парагвай-
  • копа америка

Световните вицешампиони спечелиха групата си за Копа Америка

Аржентина порази Ямайка с гол на Игуаин - 1
Снимка: АП/БТА

Отборът на Аржентина завърши без загуба, спечелвайки групата си за Копа Америка.

В последната си среща от тази фаза на турнира, "гаучосите" удариха аутсайдера Ямайка с 1:0 и заеха първото място в класирането.

Единственото попадение в двубоя бе дело на нападателят на Наполи Гонсало Игуаин, който се възползва от центриране в наказателното поле на Анхел ди Мария. До края на мача аржентинците имаха куп възможности, но така и не успяха да отбележат втори гол, който да направи победата им по-изразителна.

Така Аржентина записа втора победа и събра 7 точки, които й позволиха да завърши на първо място в група В.

Напред от потока продължават още Парагвай и носителят на трофея Уругвай, който се промъкна напред като един от третите отбори с най-добри показатели.

Двата тима завършиха 1:1 помежду си в последната си среща от групата. Хосе Мария Хименес откри за "урусите" в 29-ата минута, а малко преди почивката Лукас Бариос изравни за Парагвай.

Резултатът се запази непроменен и така и двата тима продължават на 1/4-финалите, като действащият шампион Уругвай попада като един от двата трети отбора в групите с най-добри показатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА