Last news in Fakti

24 Юни, 2015 12:48 1 337 0

Димитър Пенев: Ако ЦСКА отиде в А окръжна, една крава няма да остане на хората

  • димитър пенев-
  • цска-
  • крава

Той смята, че отборът трябва да остане в А група

Димитър Пенев: Ако ЦСКА отиде в А окръжна, една крава няма да остане на хората - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев коментира по своя неповторим начин ситуацията с лиценза на „червените“.

Пред „24 часа“ Пенев изрази надеждата си, че ЦСКА може да остане в А група и изрази загриженост за добитъка на хората по селата.

„За мен оставането в "А" група трябва да се осъществи. Някой помисли ли за хората по селата, като иска да отидем в "А" окръжна? 1000 човека се изсипват, няма една крава да им остане. Най-лошото е, че нас ветераните никой не ни пита за нищо. Все едно ни няма, никога не сме играли за този отбор.“, заяви Пенев.

Легендарният футболист и треньор заяви, че е одобрявал идеята за сливане на отбора с Локомотив София, защото това е значело обединение на два славни клуба.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА