Last news in Fakti

30 Юни, 2015 13:15 845 0

Лудогорец привлече футболист от Сантос

  • лудогорец-
  • сисиньо-
  • сантос-
  • бек-
  • трансфер

Бразилецът е петият нов футболист на Лудогорец по време на трансферния прозорец

Лудогорец привлече футболист от Сантос - 1
Снимка: Ludogorets.com

Лудогорец обяви на официалния си сайт привличането на десния бек на Сантос Неусиано де Хесус Гусмао, известен като Сисиньо.

Две седмици преди старта на мачовете от квалификационните кръгове на Шампионската лига „орлите“ подсилиха състава си след напускането на Жуниор Кайсара в посока Шалке.

След дълги преговори, в последния момент ръководството на четирикратния шампион успя да финализира сделката с бразилския клуб и да откупи правата на футболиста.

Във вторник сутринта Сисиньо подписа договор с Лудогорец в Австрия в присъствието на президента на клуба Александър Александров след успешно преминати медицински прегледи в Залцбург. След това проведе и първа тренировка в базата на шампионите във Флахау.

Освен за Сантос, Сисиньо е играл за Бразилензе, Жувентуд и Ремо. 26-годишният защитник е петото ново попълнение на българските шампиони. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА