2 Юли, 2015 18:14 772 0

Министър Кралев се ангажира с финансиране на сестри Стоеви

  • красен кралев-
  • финансиране-
  • ангажира-
  • бадминтон-
  • сестри стоеви

Много сме благодарни на министър Кралев, заявиха бадминтонистките

Министър Кралев се ангажира с финансиране на сестри Стоеви - 1
Снимка: Български олимпийски комитет

Министерството на младежта и спорта се ангажира с финансиране на сестри Стоеви.

Министър Красен Кралев обеща, че ММС ще осигури необходимите средства за участието на Габриела и Стефани Стоеви в турнирите, на които се трупат точки за ранглистата, на база на която се печелят квоти за олимпийските игри в Рио де Жанейро догодина.

Българските бадминтонисти донесоха единствения златен медал на страната ни на първите Европейски игри в Баку (Азербайджан).

Министърът предложи на момичетата докато тече ремонтът на зала „София”, да си изберат къде да водят подготовка - в тренировъчната зала на „Арена Армеец” или в залата на Минно-геоложкия университет, която също е подходяща за техния спорт и е осигурена от ректора на учебното заведение проф. д-р Любен Тотев.

„Много сме благодарни на министър Кралев, който се ангажира да ни помогне с финансиране, за да участваме в турнирите, които ни предстоят, за да се класираме за Олимпиадата. Ще ни бъде осигурена и зала за подготовка, докато тече ремонтът на зала „София”, споделиха Габриела и Стефани Стоеви, цитирани от пресцентъра на ММС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА