Last news in Fakti

16 Юли, 2015 11:12 833 0

Христо Янев: ЦСКА ще мине през блата и мочурища, за да се върне на върха

  • христо янев-
  • мочурища-
  • цска

Той очаква тежки мачове във В група

Христо Янев: ЦСКА ще мине през блата и мочурища, за да се върне на върха - 1
Снимка: БТА

Новият старши треньор на ЦСКА Христо Янев заяви, че очаква пътят на отбора към връщане в А група да е дълъг и тежък.

През този сезон „червените“ ще играят във В група. В „Шоуто на слави“ Янев призна, че има трудности в привличането на футболистите и не знае дали е възможно да бъде отговорено на високите очаквания на феновете.

„Всички хора имат големи очаквания към нас, защото ЦСКА е отбор с големи традиции. Разговорите ми с господин Ганчев и господин Инджов бяха обнадеждаващи. Благодарен съм им за възможността, която ми предоставиха. Отговорността е голяма и аз трябва да отговоря на очакванията.

Имаме трудности със събирането на необходимия брой футболисти, от който имаме нужда. Феновете искат незабавни резултати. Те очакват след две години да сме в елита. Това няма как да стане лесно. Разполагам с разнообразен състав. От една страна имам играчи, които са познати с изявите си в А група, а от друга непознати момчета с огромен потенциал. Ще трябва да минем през блата и мочурища, за да се върнем на върха. Надявам се, че възможно най-скоро ще върнем ЦСКА там където му е мястото.“, заяви Янев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА