Last news in Fakti

20 Юли, 2015 21:57 1 234 0

Галатасарай ще взима Жервиньо

  • жервиньо-
  • рома-
  • галатасарай

Рома пуска под наем крилото в Истанбул

Галатасарай ще взима Жервиньо - 1
Снимка: БТА/АР
Галатасарай ще опита да привлече крилото на Рома Жервиньо под наем до края на сезона. Котдивоарецът изглежда нежелан в Рим, след като „вълците“ приеха с охота офертата на Ал Джазира по-рано, но трансферът пропадна.

Според „Кориере дела Сера“ турският гранд ще опита да избави от мъките Рома и Жервиньо, като прати оферта за наем на крилото, която след година може да прерасне в постоянен договор.  

Според римския всекидневник Рома вероятно няма да се чуди много за бъдещето на 28-годишния котдивоарец, който взима по 3 млн. евро годишна заплата. При отдаване под наем тя ще бъде поета от Галатасарай. В събота обаче треньорът на „вълците“ Руди Гарсия заяви, че Жервиньо все още е много важен за него играч, което допълнително усложни ситуацията около нападателя.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА