Last news in Fakti

28 Юли, 2015 23:30 9 646 0

Зловеща катастрофа за Стоунър в "8-те часа на Сузука"

  • motogp-
  • кейси стоунър-
  • катастрофа

Той напусна състезанието с две тежки фрактури

Зловеща катастрофа за Стоунър в "8-те часа на Сузука" - 1
Снимка: БТА/АП

Бившата звезда на MotoGP Кейси Стоунър претърпя ужасяващ инцидент по време на "8-те часа на Сузука" през изминалия уикенд.

Той е с фрактура на дясно рамо и голям пищял на левия крак вследствие на катастрофата, дошла след загуба на контрола върху неговата Хонда в захождането към фибата.

Стоунър премина през десния завой преди нея, но след това предната гума го подведе, той стъпи в тревата и последва инцидента.

"Разочарован съм от начина, по който надпреварата завърши за мен. Наистина имахме усещането, че всичко е под контрол. Бяхме спокойни и уверени.

Тогава обаче загубих газта и съединителя, и реших просто да плъзна мотора, за да не се размажа в стените. За съжаление те се оказаха доста по-твърди от очакваното и трябваше да напусна с две тежки фрактури.", коментира случилото се Стоунър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА