Last news in Fakti

1 Август, 2015 14:57 680 0

Милан ще се бори за място в челната тройка

  • милан-
  • синиша михайлович-
  • място-
  • серия а-
  • амбиции-
  • класиране

През миналия сезон тимът финишира десети

Милан ще се бори за място в челната тройка - 1
Снимка: БТА/ AP

През новия сезон в италианското първенство Милан ще се бори за класиране в челната тройка, което ще осигури право на участие в Шампионската лига.

Това заяви новият наставник на „росонерите“ Синиша Михайлович, който пое треньорското кормило през месец юни.

„Класиране в топ 3 е нашата цел. Признаците са положителни, защото работим добре“, заяви сърбинът пред „Гадзета дело спорт“.

„Започваме от нулата, защото сменихме много играчи и схемата на игра. Когато излезем на терена, в 80% от време знаем какво да правим, а останалите 20% се адаптираме към противника. В трудни ситуации трябва да продължим да следваме тези принципи“, каза още Михайлович.

На 4 август Милан ще се изправи срещу Байерн (Мюнхен) в приятелската среща, а на 23 август започва сезона в калчото с гостуване на Фиорентина.

През миналия сезон „росонерите“ финишираха на десето място в крайното класиране, но амбициите сега са по-високи заради новите инвеститори и закупени футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА