Last news in Fakti

2 Август, 2015 12:00 719 0

Иснър мина и през Кудла и е на финал

  • иснър-
  • кудла-
  • багдатис-
  • шампион-
  • атланта

Американецът ще гони поредна защита на титлата си от турнира в Атланта

Иснър мина и през Кудла и е на финал - 1
Снимка: БТА/АП

Представителят на домакините Джон Иснър се класира за финала на турнира по тенис на твърди кортове в Атланта (САЩ) с награден фонд 659 070 долара.

Американецът отново бе безпощаден и наниза 25 аса при победата си над своя сънародник и квалификант Денис Кудла с 4:6, 6:2, 7:5 за 1:43 час.

На финала на надпреварата защитаващият титлата си от миналата година Иснър ще се изправи срещу номер 5 в схемата Маркос Багдатис (Кипър), който от своя страна елиминира Жил Мюлер (Люксембург) с 6:7 (4), 6:3, 7:6 (4) за 2:34 часа.

Кипърецът, който има четири титли в кариерата си, не е печелил турнир на АТP от 2010 година насам и ще играе финал за пръв път от 2011-а.

30-годишният Иснър, който се цели в 10-и трофей в кариерата си, има пет победи в пет мача срещу Багдатис. Той е и носител на трофея в надпреварата за последните две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА