Last news in Fakti

3 Август, 2015 05:14 861 0

Роналдиньо се завърна с победа в Бразилия

  • роналдиньо-
  • флуминензе-
  • гремио

Флуминензе победи Гремио с 1:0

Роналдиньо се завърна с победа в Бразилия - 1
Снимка: БТА/АР
Роналдиньо, двукратен носител на "Златната топка", дебютира с победа за Флуминензе във футболното първенство на Бразилия. На стадион "Макарана" Флуминензе победи Гремио с 1:0. Роналдиньо беше в основната на атаката за единствения гол в мача, който отбеляза Маркос Жуниор в 77-а минута.

"Беше важно да започна с победа. Доволен съм, но трябва да работя здраво в бъдеще", каза 35-годишният бразилец, който нямаше официален мач от юни, когато напусна мексиканския тим Куеретаро.

Роналдиньо игра цял мач и беше приветстван бурно от над 33 хиляди зрители на "Маракана". За Гремио Уолъс получи червен картон в 50-а минута. Победата изкачи Флуминензе на трето място в класирането с 30 точки. Лидер е Атлетико Минейро с 35 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА