Last news in Fakti

4 Август, 2015 13:41 796 1

Манчестър Юнайтед на два пъти предлагали по 100 млн. за Гарет Бейл

  • гарет бейл-
  • манчестър юнайтед-
  • 100 млн.

Рафаел Бенитес твърди, че няма да продаде уелсеца

Манчестър Юнайтед на два пъти предлагали по 100 млн. за Гарет Бейл - 1
Снимка: БТА/AP

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило две оферти  от  по 100 млн. паунда за крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл, съобщи „Индипендънт“.

Бейл е основният играч в списъка на Луис Ван Гал, който треньорът на Юнайтед иска да привлече. Към този момент обаче в Реал отхвърлят всяка оферта за своя футболист. Въпреки това има информации, че Ван Гаал е готов да предложи нова, още по-висока оферта за национала на Уелс.

Бейл бе привлечен от Реал Мадрид през 2013 г. за около 100 млн. евро. Той направи добър първи сезон, през който спечели Шампионската лига, но през последния бе непрестанно критикуван от феновете на отбора и имаше множество спекулации, че може да бъде продаден. Все пак новият треньор на „белия балет“ Рафаел Бенитес опроверга тези твърдения.

„Гарет Бейл е много важен играч за нас и знам, че той е щастлив тук. Ням да говоря за оферти. Всичко е наред и знам, че той ще направи силен сезон.“, заяви Бенитес. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма

    0 0 Отговор
    Абе тея са много тъпи!
    Реал изхарчиха 100 млн за тва л..но дето до са е вкарал 10 гола за 2 години и пак неискат да го продадат!