Last news in Fakti

15 Септември, 2011 18:34 1 097 0

Уикипедия обяви: България победи Русия на Евроволей

  • евроволей 2011-
  • русия

Интернет-енциклопедията „Уикипедия” обяви трикольорите за победител срещу Русия на Евроволей, въпреки че срещата между двата тима още не е започнала.

"България победи Русия с 3:0 гейма в четвъртфиналния сблъсък на Европейското първенство, което се играе в момента. Нашите момчета чакат на полуфинала своя съперник Сърбия, който победи Франция с 3:1 гейма". Хубаво като информация, но щеизчакаме още няколко часа, за да разберем дали е така.

Резултатите бяха обявени с днешна дата на страницата на Уикипедия, отразяваща срещите от шампионата на Стария континент. „Дано е въведено от човек с пророчески умения и всички резултати да излязат истина. Ще съм доволен и само нашия мач да познаят“, коментира с усмивка пред volleyball.bg членът на Управителния съвет на БФВ Илия Илиев.Снимката бе пусната на същия сайт, който е на Волеболната ни федерация.
Пророчеството, за което извести наблюдателния фен на волейбола Румен Бекташев, за което БВФ му благодари, своевременно бе коригирано от администраторите на интернет-енциклопедията.

Междувременно, първи полуфиналист на Евроволей 2011 стана Полша, която надигра изненадата в нашата предварителна група Словакия. В първата среща между двата тима преди дни „Дружина полска” излезе с резервите и загуби, което я прати в поток, в който да не срещне фаворита Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА