Last news in Fakti

6 Август, 2015 16:19 1 276 0

21 контузии за шест години

  • арсенал-
  • джак уилшър-
  • контузии-
  • травми-
  • 21-
  • шест години

От Арсенал информираха, че последната контузия ще извади Уилшър от терените за няколко седмици

21 контузии за шест години - 1
Снимка: БТА/ AP

На някои футболисти просто не им е писано да са здрави... Преди броени часове стана ясно, че полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър е получил нова контузия и ще е извън терените за два месеца.

От ръководството на „артилеристите“ съобщиха, че 23-годишният халф ще е аут за няколко седмици. По този повод Goal.com припомни, че това е 21-а контузия за шест години на Уилшър.

Всичко започва през 2010 година – травма на подколянното сухожилие (януари) и на гърба (декември). През август 2011 година Уилшър получава травма на десния глезен.

През 2012 година английският национал получава травми на дясното стъпало (февруари) и дясното коляно (октомври). 2013 също не е щастлива година за полузащитника – цели 9 нови контузии!

През 2014 година той получава шест травми, а новината от последните часове е 21-ата контузия за последните шест години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА