7 Август, 2015 10:34 692 0

Херо: Станимир Стоилов е лицето на българските треньори в чужбина

  • херо-
  • лицето-
  • станимир стоилов

Специалистът се радва за постиженията на Стоилов в Казахстан

Херо: Станимир Стоилов е лицето на българските треньори в чужбина - 1
Снимка: БТА


Българският треньор Димитър Димитров – Херо заяви, че според него в момента  Станимир Стоилов  е лицето на българските треньори в Европа.

Само преди дни Стоилов постигна уникален успех за футбола в Казахстан, след като класира местния Астана за плейофите за влизане в Шампионската лига и му осигури участие в групите на Лига Европа. Пред „7 дни спорт“ Димитров заяви:

„За Станимир Стоилов говорят неговите резултати. Той винаги е имал голям потенциал за тази професия. Той само затвърди моето мнение с класирането на Астана. Мъри ми е добър приятел и аз съм много щастлив за неговите постижения.

Не се учудвам, че той е хулен и недолюбван у нас. Има ли авторитет, който да не сме оплюли? В чужбина се отнасят с уважение към нашите треньори. Те постигат постижения там и после ние се сещаме за тях. На пресконференцията след мача с ХИК журналистите посрещната Стоилов на крака и с аплодисменти, защото знаят какво е постигнал той за техния футбол. Неговите постижения накараха хората в Казахстан да говорят с добро за българските специалисти. На 90% съм сигурен, че той може да вкара Астана в групите на Шампионската лига. Той винаги се е целил на високо.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА