Last news in Fakti

8 Август, 2015 20:27 811 0

Гаджев в Турция, ако не подпише с Алавес

  • гаджев-
  • сивасспор-
  • алавес-
  • кариера

Елитен клуб от Турция изчаква национала

Гаджев в Турция, ако не подпише с Алавес - 1
Снимка: БТА
Националът Владимир Гаджев има нова опция да продължи кариерата си и тя е турски клуб от Суперлигата. Най-вероятно става дума за отбора на Сивасспор. Гаджев снощи се прибра от Испания, където проведе разговори по продължаване на кариерата си в испанския втородивизионен Алавес.
 
Тимът от баската столица Витория е с доста застаряващ състав и добавянето на Владимир Гаджев е вариант за тях да започнат изграждането на нов тим при опитите им да се върнат в Примера дивисион. Испанците са предложили два варианта на Гаджев за договор, върху които той да помисли. 
 
В същото време обаче пред доскорошния капитан на Левски се е отворила нова възможност и тя е свързана с клуб от турската Суперлига. Самият Гаджев обаче предпочита да премине в силно първенство, което е неговата основна идея и турците за момента са план Б пред него. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА