Last news in Fakti

10 Август, 2015 13:18 758 0

Манчини: Йоветич се нуждае от време за адаптация

  • роберто манчини-
  • йоветич-
  • време-
  • интер-
  • серия а-
  • адаптация

Интер привлече Йоветич през лятото

Манчини: Йоветич се нуждае от време за адаптация - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Интер Роберто Манчини заяви, че Стеван Йоветич се нуждае от време, за да се адаптира към стила на игра на „нерадзурите“.

25-годишният нападател премина в Милано през това лято за сумата от 12 милиона евро. Преди това той носеше екипа на Манчестър Сити.

Черногорският национал се разписа в последната контрола на Интер срещу Атлетик (Билбао), но въпреки това Манчини сподели, че му е нужно още време.

„Въпреки че игра добре, Йоветич се нуждае от още време“, каза италианският треньор, цитиран от официалния сайт на клуба.

„Знаем много добре какъв играч е и на какво е способен“, заяви още Манчини. Интер започва новия сезон в калчото с домакинство на Аталанта на 23 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА