Last news in Fakti

18 Август, 2015 17:28 13 969 12

Обявиха следващия мач на Кубрат Пулев

  • пулев-
  • бокс-
  • зауерленд-
  • завръщане

Българинът се бие в зала за 12 хиляди в Германия

Обявиха следващия мач на Кубрат Пулев - 1
Снимка: БТА/АР
Кубрат Пулев се завръща на ринга на 26 септември. От клуба му "Зауерленд" обявиха на пресконференция, че българинът ще бъде част от шоу в 12-хилядната зала "Макс Шмелинг Хале" в Берлин. Все още обаче не е ясно срещу кого ще се изправи Пулев. Припомняме, че най-добрият ни боксьор загуби през ноември миналата година от Владимир Кличко спора за световната титла. От тогава нашият не се е връщал на ринга, а смени треньора и вече се подготвя под ръководството на Ули Вегнер.
 
Шоуто на 26 септември в Берлин е боксова гала-вечер по случай 35-годишния юбилей на промоутърската компания "Зауерленд". На 26 септември 1980 година в Кьолн Вилфрид Зауерленд - основател на едноименната компания, провежда първата си боксова профисреща в Кьолн.
 
Кубрат Пулев (20 победи/1 загуба) запазва четвъртото си място в световната ранглиста в тежка категория. Официозът BoxRec подрежда българина под №4 сред най-силните боксьори на планетата. Първи продължава да е Владимир Кличко (Украйна, 64-3), втори е Александър Поветкин (Русия, 29-1), трети е Тайсън Фюри (Великобритания, 24-0).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ
  • 2 кикито

    3 0 Отговор
    тоя път не приказвай много братко! да не се събудиш пак по гръб.
  • 3 пипалот

    1 1 Отговор
    добре го гледайте той е точно като футболистите ни 94г четвърти да си в света е нещо което дълги години ще се помни и трудно почти вече невъзможно да се постигне в бокса и да не говорим пък за футбола не се гъбаркайте с него все пак загубата му е от най силния боксьор в момента респект моля човека е български герой

    Коментиран от #4

  • 4 армаган мустафов

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "пипалот":

    човека е срам и позор ама да му видя пак кецовете да сочат тавана - БЕЗЦЕННО! Винаги съм се кефил да видя чалгар да се търкаля, особено от удар...
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    Ей това злобата край няма,че лаеше много няма спор .Вместо подкрепа N4 щял да се радва да паднел .Какъвто ще да е чалгар ,рапър, нека в спорта да побеждава.Българите нека се подкрепяме ,че с такива като Армаган няма да прокопсаме
  • 6 онзи

    0 0 Отговор
    Малко са Българите като Кубрат
  • 7 Дошо

    0 0 Отговор
    Армаган Мустафов е прав.Да, нека българите се подкрепяме ама аз не искам да подкрепям чалгари като тоя.В сретовната ранг листа сигурно има 10 боксьора, които ще го пребият до втория рунд.Какъв номер 4 е тоя смотаняк?
  • 8 hluiggl987087ikyik56i56d8888888888888oy

    0 0 Отговор
    Pulev e dobar boksior,

    samo d aspre da igrae kato muai taec , I da si pribere garda , 4e ina4e

    pak she zakasa.
  • 9 Капитана

    0 0 Отговор
    Защо хулите и говорите глупости по адрес на Кубрат?
    Този човек направи перфектни мачове в профи бокса,досега България никога не е имала такъв боксьор и то в тежка категория и надали въобще ще има скоро такъв боксьор.Вместо да се възхищавате на това което е постигнал и направил в бокса Вие го хулите,обиждате и искате да се провали.Засрамете се бе хора!!! Кобра пожелавам ти нови победи и още дълго време да ни радваш по боксовите рингове !!!
  • 10 alфа

    0 0 Отговор
    Гледайте бокс коментаторчета дали слушаш чалга или не бокса не подбира. Ако си учител , учен, дипломат е важно да си възпитан и да не слушаш чалга.
    За боксиор може да псува да е хулиган да ходи на чалга -това е нормално. Чалгата я създаде простия ни народ все пак не забрвяйте. а за боксиор е позволено да си ПРОСТ.
  • 11 бай хуй

    0 0 Отговор
    нашия пак ша яде х..,понеже много дрънка глупости
  • 12 тошибиян

    0 0 Отговор
    жалко че каквото и да стане пак ще вземе пари