28 Август, 2015 13:27 1 025 1

ФИФА нареди: Отнемете точки на ЦСКА

  • цска-
  • точки-
  • дълг-
  • наказание-
  • бфс-
  • фифа

Причината е неизплатен дълг от страна на Червените

ФИФА нареди: Отнемете точки на ЦСКА - 1
Снимка: facebook
ЦСКА може да бъде наказан с отнемане на 3 точки и във "В" група в началото на следващата седмица.
 
ФИФА нареди изпълнение на санкцията с известие до БФС, а причината е неизплатени задължения към агента Хоакин Уриарте по трансфера на Иван Боладо, пише "Труд". Нападателят е играл само 37 минути през 2012 г. и беше освободен след тежка травма.
 
Клубът има няколко дни отсрочка да плати дължимите 40 000 евро или да предостави споразумение за разсрочване, което ФИФА да признае. Още 4 загубени дела плашат ЦСКА с отнемане на точки в следващите 2 месеца. Всички те са от времето на "Титан".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Това пък ако не е сътворено под влиянието на Голямата Перука над "чичо" Платини !! И единият и другият смешник се страхуват от доброто тръгване на ЦСКА и ИСКАТ ДА ГО УДАРЯТ ОЩЕ ПО-ЛОШО още на старта !! Ама червения боец се бие докрай - и пак ще сплеска и сини и зелени ..... За франсетата - те са още по-зле...