Last news in Fakti

28 Август, 2015 14:26 3 014 3

Мейуедър няма да се боксира със Серафим Тодоров

  • мейуедър-
  • тодоров-
  • берто-
  • оттегляне-
  • бокс

Последният ми мач ще е срещу Андре Берто

Мейуедър няма да се боксира със Серафим Тодоров - 1
Снимка: БТА/АР
Непобеденият на професионалния ринг американски боксьор Флойд Мейуедър индиректно отряза мераците на сразилия го на олимпиадата в Атланта през 1996 г. българин Серафим Тодоров да се срещнат още веднъж на ринга. Мейуедър потвърди решението си двубоят му на 12 септември с Андре Берто да бъде последен в кариерата му като професионалист, в която има 48 победи.
 
"Да, оттеглям се. Наясно съм със себе си. Тръгвам си, когато аз решавам, което не е малко, тъй като много боксьори не са имали този лукс", коментира Мейуедър по време на открита тренировка преди мача си с Берто. Мнозина смятат, че Флойд ще иска поне още един мач при успех над сънародника си, за да закръгли победите си на 50. 
 
"Никой не си знае бъдещето, но засега нямам такива намерения. Кариерата ми беше невероятна, но ерата Мейуедър е към своя край. Мога да посъветвам младите боксьори да бъдат интелигентни, да правят пари и да не поемат удари, а да ги нанасят", добави още Мейуедър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нов българин

    0 0 Отговор
    така е-страх го е негъра от белия човек
  • 2 Maurice

    0 0 Отговор
    Този помак Серафа наистина ли си повярва? Тотално забравен от господ иска да излезе на първа страница на вестниците. Флойд има стотици милиони, нашия със социална пенсия от 167 лв. и пърхут по мустаците.... Бъдете реалисти бе хора! Серафа не може да издържи и рунд на един слаб профи боксьор, та той ще почине от раните си срещу някой като Флойд. Един Кубрат беше смачкан от смешник като Владо Клечко, а е далеч по-млад и опитен в профибокса.
  • 3 moby dick

    0 0 Отговор
    Сарафа иска да се бие с Флойд в шоу мач, което е досста по-различно от официална среща.