Last news in Fakti

2 Септември, 2015 18:26 754 0

Адриано Галиани: Балотели е нов човек

  • галиани-
  • балотели-
  • милан-
  • характер

Идва първи и си тръгва последен, увери изпълнителният директор на Милан

Адриано Галиани: Балотели е нов човек - 1
Снимка: БТА/АР
Адриано Галиани разкри, че Марио Балотели е узрял и вече не е онзи скандален тип. Нападателят бе критикуван много през годините заради липсата на усилия и държанието си на терена и извън него, но изпълнителният директор на „росонерите“ разкри, че усеща промяна в него.

„Отношението му е страхотно, променил се е радикално. Той идва първи на „Миланело“ и си тръгва последен. Михайлович изисква играчите му да бъдат на закуска в 8,30 ч., а той винаги е там в 8 ч. Може би е осъзнал, че това е последната му възможност и не иска да я пропилява. Неговите технически качества никога не са били подлагани под въпрос. Ако продължава с това отношение и по-натам, всичко с него ще бъде наред“, каза Галиани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА