Last news in Fakti

2 Септември, 2015 21:28 763 0

Азар: Не мога да вкарвам като Меси и Роналдо

  • азар-
  • меси-
  • роналдо-
  • челси-
  • голове

Аз не съм играч, който бележи много, казва белгиецът

Азар: Не мога да вкарвам като Меси и Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР
Лидерът на Челси Еден Азар предупреди феновете да не очакват от него сериозен брой голове, въпреки солидния минал сезон, който направи. Той вкара 19 попадения в 52 мача, като бе в основата на спечелената от Челси титла и бе избран за играч на годината. През настоящата кампания обаче, Азар още не се е разписал и това също помогна за лошия старт на шампионите. 

„Понякога се чудя какво трябва да направя, за да вкарвам по 50-60 гола на сезон като Меси и Роналдо, но истината е, че никога няма да бъда като тях. Не съм истински реализатор. Просто не притежавам това“ заяви Азар пред медиите в родината си. 

„Става въпрос за психологическа настройка, но понякога след гол дори си мисля, че съм направил достатъчно. В крайна сметка обаче моята цел не са рекордите. Ако мога да бележа между 15 и 20 гола на сезон, ще бъда много доволен. В най-добрия период от кариерата си съм, но смятам, че още не съм стигнал върха си и мога да стана още по-добър“ добави белгиецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА