Last news in Fakti

16 Септември, 2015 10:12 1 022 0

Люк Шоу със счупен крак след мача с ПСВ

  • люк шоу-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър юнайтед-
  • псв-
  • шампионска лига-
  • контузия-
  • счупен

Много съжалявам, не исках да го контузя, споделя играчът на холандците Хектор Морено

Люк Шоу със счупен крак след мача с ПСВ - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу получи тежка контузия в първия сблъсък на "червените дяволи" от груповата фаза на Шампионската лига, загубен с 1:2. Установено е, че английският национал има две фрактури на десния крак след твърдото влизане на Хектор Морено през първата част на двубоя. 

20-годишният играч бе твърд титуляр във всичките осем мача на своя тим от началото на сезона досега. 

"Ужасно е. Много лошо влизане. Беше му сложена кислородна маска, той дори плака в съблекалнята. Това момче дойде в Манчесър на 18 години, първоначално му беше много трудно, но заигра фантастично. После се случва това. Ако кажа че това е червен картон и дузпа, ще кажете, че не мога да губя." - критичен бе Луис ван Гал.

"Не съм доктор и не мога да кажа, но когато имаш двойна фрактура отсъстваш от терените между четири и шест месеца. Никога не можеш да кажеш със точност предварително, но той със сигурност няма да може да играе повече в груповата фаза. Надявам се да играе отново този сезон." - допълни холандският специалист на Манчестър Юнайтед. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА