17 Септември, 2015 05:00 756 0

Иско: Щастлив съм в Реал (Мадрид)

  • иско-
  • реал мадрид-
  • щастлив-
  • еспаньол-
  • шахтьор

Единственото, за което съм загрижен, са контузиите. Изобщо нямаме късмет в този аспект, признава испанецът

Иско: Щастлив съм в Реал (Мадрид) - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Реал (Мадрид) Иско е наясно, че трябва да бележи повече голове за тима си, но е напълно удовлетворен с помощта, която оказва на състава на Рафаел Бенитес. Играчът сам признава, че се чувства щастлив в "кралския клуб".

"Знам, че трябва да подобря това и да вкарвам повече голове, но не е нещо, което ме притеснява. Сигурен съм, че ще получа по-голям шанс за изява през следващите двубои. Срещу Еспаньол, например, не се представих по най-добрия начин, защото стана 4:0 много бързо, но (срещу Шахтьор) се чувствах прекрасно." - разкрива Иско в интервю, предадено от AS. 

"Това е Реал и никой не ти дава нищо даром. Работя на сто процента и не се оплаквам от минутите игрово време, които получавам. Удовлетворен съм и с формата на отбора, която е на много високо ниво. Ефективни сме в атака и сме солидни в защита." 

"Щастлив съм тук. Щастлив съм, защото имам над сто мача за отбора." - допълва испанският национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА