7 Октомври, 2015 10:59 794 0

ЦСКА подаде документи за ново дружество

  • марков-
  • цска-
  • документи-
  • дружество-
  • правна комисия-
  • бфс

Документите са внесени от изпълнителния директор Пламен Марков

ЦСКА подаде документи за ново дружество - 1
Снимка: БТА
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА Пламен Марков подаде вчера всички документи за новото дружество, разбра "Тема Спорт".
 
Тяхната цел е да удостоверят, че то е наследник на старото ПФК ЦСКА. Желанието на армейците е ФК ЦСКА да продължи участие във "В" група. Такава молба имаше и в началото на сезона, но тогава бе отхвърлена от БФС. Футболният съюз не позволи на червените да картотекират играчите си през ФК ЦСКА. В онзи момент обаче старото дружество не бе обявено официално в несъстоятелност, а това сега е факт и променя обстоятелствата.
 
Този, който трябва да реши дали новото ФК ЦСКА е правоприемник на старото, е Правната комисия. Тя ще разгледа внесената от Марков документация вероятно още през следващата седмица. Комисията би трябвало да се произнесе до 16 октомври (петък).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА