Last news in Fakti

28 Октомври, 2015 13:58 807 0

Раул не бърза да става треньор

  • раул-
  • треньор-
  • реал мадрид

Дори не съм започнал курсове, не съм готов, призна легендата

Раул не бърза да става треньор - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Реал Мадрид Раул, който в момента играе за американския Ню Йорк Космос, заяви, че не смята да се отдава на треньорската професия в скоро време. 38-годишният испанец обяви наскоро, че ще прекрати кариерата си като футболист през ноември, когато завършва първенството в САЩ.

"Не се чувствам готов да бъда треньор и това не е нещо, което смятам, че ще ми се случи в следващите години", каза Раул.

"За да станеш треньор, трябва да се готвиш и да изкараш курсове. А аз дори не съм ги започвал. За момента смятам, че е по-добре да остана със семейството си тук. Ако все пак изникне някое интересно предложение, бих размислил, но едва ли това ще се случи скоро", каза още голмайстор номер две в историята на Реал.

В 21-годишната си кариера като футболист Раул носи екипите на Реал, германския Шалке, катарския Ал-Сад и американския Космос. Той е носител на три трофея в Шампионската лига и има шест титли на Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА