28 Октомври, 2015 20:32 640 0

Монтана изхвърли Локо (Пд) от битката за Купата

  • монтана-
  • локо (пд)-
  • купата

Левски с протоколен успех над Несебър

Монтана изхвърли Локо (Пд) от битката за Купата - 1
Снимка: БТА

Отборът на Локомотив (Пд) имаше тежка вечер, след като претъпя поражение след дузпи от съперника си Монтана и се сбогува с турнира за Купата на България на 1/8-финал.

Двата тима завършиха 1:1 в редовното време след попадения на Емил Гъргоров и Иван Минчев. В продълженията не паднаха нови голове и се стигна до изпълнение на дузпи.

Първи пропуск от бялата точка направиха гостите, тъй като Асен Георгиев изпрати третата дузпа над вратата. Веднага след това същото стори и Емил Гъргоров. Последваха точни изстрели на Владимир Мичев и Иван Минчев, а пропускът на бившия футболист на Левски Пламен Крумов се оказа фатален за пловдивчани, които напуснаха надпреварата.

По=рано през деня Левски не срещна проблеми и победи с 3:1 Несебър като гост и по този начин продължава напред в надпреварата.

С две попадения се отличи младият талант на "сините" Божидар Краев (13,28) и един гол добави Мигел Бедоя (26). Почетният гол за за домакините бе дело на Костов (32).

През първата част Левски надигра напълно своя опонент и реши изхода на двубоя. Съвсем логично през второто полувреме възпитаниците на Стойчо Стоев намалиха оборотите и темпото доста спадна.

В крайна сметка до нови голове не се стигна и "сините" продължават към следващата фаза на надпреварата сравнително леко. Там вече чакат ЦСКА и феновете на българския футбол продължават да чакат дали жребият ще отреди още едно паметно Вечно дерби на 1/4-финалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА