Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 01:33 725 0

Ван Гаал: Мачът с ЦСКА Москва е повратна точка

  • ван гаал-
  • цска москва-
  • нападатели-
  • манчестър юнайтед

Мениджърът на Юнайтед заяви, че има доверие в нападателите си

Ван Гаал: Мачът с ЦСКА Москва е повратна точка - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Луис ван Гаал, заяви, че домакинството на ЦСКА Москва в Шампионска лига, може да се окаже повратна точка в головата суша, която преследва възпитаниците му. "Червените дяволи" нямат отбелязано попадение в последните си три срещи – нулеви равенства с Кристъл Палас и Манчестър Сити от Висшата лига, както и с Мидълзбро от Купата на Лигата, след който отборът отпадна след изпълнение на дузпи.

"Не мисля, че проблемът е психологически. Виждам характера на играчите и не се съмнявам в уменията им. Всичко може да се промени в един мач. Например от срещата с ЦСКА, където имаме нужда от победа. Надявам се, че ще бъдем в състояние да вкараме и след това да коментираме друга тема", каза Ван Гаал пред официалния сайт на Юнайтед.

Последното попадение на "червените дяволи" беше именно срещу руския гранд. Това стана преди две седмици, когато двата отбора направиха 1:1 в Москва. Тогава Антони Марсиал изравни в 65-ата минута. В класирането в групата в Шампионска лига лидер е Волфсбург с 6 точки, Юнайтед и ЦСКА имат по 4, а ПСВ Айндховен е с 3 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА