Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 13:57 986 1

Домусчиев: Не знам докога ще продължи кризата в Лудогорец

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • криза-
  • треньор-
  • бюджет

Аз само осигурявам бюджета на отбора, заяви собственикът на разградския клуб

Домусчиев: Не знам докога ще продължи кризата в Лудогорец - 1
Снимка: БТА

"Всеки един отбор, дори и големите отбори, в които има големи инвестиции, рано или късно изпада в дупка. Въпросът е колко бързо можем да излезем от тази дупка. Кризата дали ще продължи една-две години или месец, не мога да кажа", заяви Домусчиев в ефира на БНТ.

"За смяна на треньора не мога да коментирам, тъй като това нещо го решават хората, които са нонстоп там. Те могат да преценяват качества, възможности и моментни ситуации. Аз само осигурявам бюджета", завърши бизнесменът.

Припомняме, че Лудогорец записа две поредни загуби - от Локомотив Горна Оряховица (0:1) в осминафинал за Купата на България и от Локомотив Пловдив (0:2) в "А" група. Заради пораженията се заговори, че Едуард Ераносян ще бъде сменен, но вчера Домусчиев отрече подобен вариант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрънди

    0 0 Отговор
    Ей МАЗНИК -смотан,когато отборът ти побеждава и е шампион ти сменяваш треньора.Това направи с Петев,Стоев и Дермендживе пълен КУКОВЕЦ СИ.Мислеше като вземеш чужденец и ще се станеш европейски шампион ли ..хахаха.Само ЦСКА--може това да го направи.