Last news in Fakti

6 Ноември, 2015 12:58 627 0

Неймар: Не обичам да гледам Реал Мадрид

  • неймар-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • кариера

Бразилецът се радва на силното начало с екипа на Барселона

Неймар: Не обичам да гледам Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилската звезда на европейския клубен шампион Барселона – Неймар, заяви, че не обича да гледа футбол и в частност Реал Мадрид. Нападателят призна още, че се радва на престоя си на "Ноу Камп" след силното му начало. Той има осем гола в последните шест мача на каталунците, които са на върха в Примера дивисион с равни точки с Реал.

"Ел Класико" ще се играе на 21 ноември на стадион "Сантяго Бернабеу", а Неймар каза още, че първият му гол във вратата на "белите" е един от най-добрите в кариерата му.

"Това беше велик момент, за който винаги съм мечтал. Беше един от най-щастливите ми дни", каза Неймар, който тогава донесе победата на Барса с 2:1 на "Ноу Камп". "Сблъсъкът между Бразилия и Аржентина е подобен, мачът винаги е много труден", каза още острието.

"Това е най-добрата ми година. Играя така, както обичам и съм щастлив. Имам чувството, че съм у дома. През първата година свиквах и се учих, втората беше по-силна. Не знам дали аз, Меси и Суарес сме най-добрите, но имаме страхотни играчи. Надявам се да бъдем в най-добрата си форма в продължение на много години".

"Не гледам Реал Мадрид, не обичам да гледам другите отбори и за това не гледам футболни мачове, когато не играя. Не мога да изкажа мнението си за тях, защото не знам как се представят", каза още Неймар, след което добави, че не обръща внимание на Златната топка, защото ще е за Меси или Кристиано Роналдо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА