Last news in Fakti

8 Ноември, 2015 11:54 561 0

Вашингтон и Анахайм с победи в НХЛ

  • вашингтон-
  • анахайм-
  • нхл
Вашингтон и Анахайм с победи в НХЛ - 1
Снимка: БТА/AP

Дербито в НХЛ между Сан Хосе и Анахайм завърши за четвърти пореден път с победа за Патоците, този път с 1:0.

Кори Пери вкара в началото на мача единственото попадение за гостите. Антон Худобин пък спаси 31 удара и регистрира петия си шътаут в кариерата и първи от февруари насам.

Домакините имаха две отлични възможности да изравнят през третата част, като малко преди края Томи Уингълс след меле докопа шайбата и стреля, тя се отби в кънката на вратаря Худобин, кацна на гредата и не влезе в мрежата.

В същото време Вашингтон Кепитълс се наложи с 3:2 след дузпи над Торонто като домакин, а Александър Овечкин заби едно попадение за домакините и дузпа при четвъртото завъртане. Вратарят на столичани Джеймс Раймер осигури успеха като спаси дузпата на Назим Кадри, а с 20 точки тимът е на 2-о място в дивизия Метрополитен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА