14 Ноември, 2015 20:58 986 0

Владо Николов: Нощта бе ужасяваща!

  • николов-
  • лион-
  • терористичен акт-
  • бомби-
  • волейбол

Това е чудовищно, всички сме стресирани, заяви волейболистът, който играе за френския Лион

Владо Николов: Нощта бе ужасяваща! - 1
Снимка: БТА

Волейболният национал Владимир Николов и съотборниците му в клубния отбор – Лион, са прекарали ужасяваща нощ. Те са в Париж за мач срещу Пари Волей, който трябваше да се играе днес. Заради поредицата от терористични атаки във френската столица, убили около 150 души, всички спортни събития, предвидени за днес и утре, бяха отменени. Бомби избухнаха и на "Стад дьо Франс" по време на контролата Франция – Германия (2:0).

"Слава Богу, хотелът ни е далеч от събитията. Въпреки това сме част от ужаса. Естествено, че цяла нощ не сме спали. Но и никой в Париж не е спал. Страшно е. Пищят линейки, полицейски коли. Непрекъснато сме пред телевизорите. Ужасно е да знаеш, че си в град, в който в момента се пролива кръв".

"Да убиеш 150 души без да ти мигне окото е чудовищно. Моите съотборници също са стресирани. Съпругата ми Мая и синовете са добре, те са си в Лион. Естествено, че са притеснени, и те не са спали цяла нощ, с Мая бяхме непрекъснато на телефона", разказа Николов пред 7dnivoleibol.bg.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА