Last news in Fakti

21 Ноември, 2015 18:31 818 0

Берое и Литекс със зрелищно реми

  • берое-
  • литекс-
  • равенство-
  • а група

Двата тима завършиха при резултат 3:3

Берое и Литекс със зрелищно реми - 1
Снимка: БТА

Берое и Литекс врътнаха зрелищно реми - 3:3, в среща от 15-ия кръг на "А" група, която се игра в Стара Загора. Така след този мач ловчанлии се изравниха с втория Левски, като и двата тима имат в актива си по 28 точки. Заралии са 4-и с актив от 27 точки след този мач.

Гостите бяха близо до гола още в 3-ата минута, след като Елиаш бе изведен зад защитата, но ударът му бе париран от вратаря на Литекс. Ловчанлии пък вкараха при първия си по-сериозен шанс от началото на мача, като това стана в 34-ата минута. Макенджиев подари топката на Асприля при опит да я изчисти и колумбиецът с точен удар по земя наказа грешката му.

До края на полувремето гостите бяха близо до още един гол, но Нунеш не успя да се възползва от фрапантна грешка на Зафиров и подари топката на противниковия вратар. Второто полувреме не бе особено интересно откъм положения, като Зехифов имаше шанс при първото такова да изненада Баривиейра от малък ъгъл.

Все пак обаче домакините изравниха в 70-ата минута. Минута преди това Нунеш пропусна страхотен шанс, но този път Джоман се разписа. Той бе намерен от Иса и със страхотен диагонален удар възстанови статуквото, но радостта на домакините не трая дълго.

Асприля донесе аванс на Литекс в 74-ата минута. Той бе изпуснат от Елиаш и шутира силно. Макенджиев успя да закачи топката, но не достатъчно и тя влезе във вратата.

По всичко изглеждаше, че гостите ще се доберат до успеха, но Берое отново изравни, като го направи в 81-ата минута. Този път Исмаил Иса успя от трудна позиция да насочи кълбото към противниковата врата и така реализира.

Голеадата не приключи обаче тук. В 95-ата минута Берое поведе, а стадионът изригна във викове. Делев излъга отбраната с меко центриране и Елиаш засече топката.

В седмата минута от добавеното време обаче инфарктният завършек бе факт - Литекс изравни. Попов центрира и Елтон с глава матира Макенджиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА