Last news in Fakti

3 Декември, 2015 15:29 1 281 0

ПСЖ продава Ибрахимович заради Роналдо

  • ибрахимович-
  • псж-
  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Парижани вече са започнали преговори за звездата на Реал Мадрид

ПСЖ продава Ибрахимович заради Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Този сезон може да бъде последният на Златан Ибрахимович в ПСЖ. Договорът на шведската звезда изтича и няма да бъде подновен. Според Le Parisien, богаташите искат да се освободят от звездата си, за да вземат аса на Реал Мадрид Кристиано Роналдо през лятото.

Според информациите, парижани вече са започнали преговори за привличането на трикратния носител на Златната топка, а президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи не се страхува от високата заплата на португалския национал. Той обаче смята, че Роналдо и Ибра няма да могат да поделят една съблекалня, защото и двамата искат да са лидери на тима.

От ПСЖ вече няколко пъти заявиха, че след напускането на Златан, ще вземат нова голяма звезда, която да го замести. Наскоро обаче агентът на Роналдо – Жорже Мендеш, заяви, че клиентът му няма шанс да премина на "Парк де Пренс" и ще завърши кариерата си в Реал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА