Last news in Fakti

6 Декември, 2015 10:28 918 0

Грешна стъпка за Барселона във Валенсия

  • барселона-
  • валенсия-
  • примера дивисион

Пореден гол на Луис Суарес не бе достатъчен за победа на лос блаугранас

Грешна стъпка за Барселона във Валенсия - 1
Снимка: БТА/АР

Отборите на Валенсия и Барселона не се победиха в среща от 14-ия кръг на Примера дивисион, завършвайки наравно 1:1 на "Местая". 

През първата част на двубоя "каталунците" имаха преимуществото и създадоха по-добрите положения, но до гол във вратата на "прилепите" така и не се стигна. Все пак в 59-тата минута Луис Суарес даде преднина на гостите от "Камп Ноу". Уругваецът се разписа след асистенция на Лионел Меси, но при попадението останаха съмнения за засада. 

Всичко вървеше по план за възпитаниците на Луис Енрике, но в 86-тата минута Валенсия изравни малко неочаквано след кратко неразбирателство в защитата на Барселона. Точен за домакините бе Санти Мина. 

Въпреки загубените точки, Барселона остава лидер в класирането с 34 точки. Атлетико (Мадрид) следва "каталунците" с 32, а Реал (Мадрид е трети с 30.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА