Last news in Fakti

7 Декември, 2015 06:00 1 149 0

Бейл призна: Не съм онзи, който бях в Тотнъм

  • гарет бейл-
  • тотнъм-
  • реал мадрид-
  • призна

Въпреки това, уелсецът е доволен от представянето си в Реал (Мадрид) до момента през сезона

Бейл призна: Не съм онзи, който бях в Тотнъм - 1
Снимка; БТА/АР

Крилото на Реал (Мадрид) Гарет Бейл призна, че не е същият играч, какъвто е бил по време на престоя си в английския Тотнъм. Според него, това се дължи на различните стилове футбол, които се практикуват в Премиършип и Примера Дивисион.

"Щастлив съм с представянето си до момента през сезона. Наистина имах някои контузии, но се отново се връщам към най-добрата си форма и се чувствам добре. Но не знам защо не съм същият футболист, който бях в Тотнъм. Примера Дивисион е по-различна от Висшата лига. Стилът на игра е по-различен. Може би това е причината..." - заяви Бейл, цитиран от Goal. 

Откакто премина в "кралския клуб", уелсецът има 43 гола в 103 мача. Въпреки това, мнозина смятат, че 26-годишният играч все още е далеч от оправдаването на 85-те милиона паунда, платени за него. 

През настоящата кампания Бейл е изиграл едва 11 срещи за "белия балет", тъй като страдаше от контузия в прасеца. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА