9 Декември, 2015 10:12 800 0

Станимир Стоилов остава в Астана още две години

  • станимир стоилов-
  • астана-
  • договор-
  • преподписа-
  • две години

Българският специалист официално преподписа договора си с клуба

Станимир Стоилов остава в Астана още две години - 1
Снимка: БТА/АР

Българският старши-треньор на Астана преподписа договора си с клуба, предаде "24 часа".

Новият контркат на специалиста ще го задържи в казахстанския тим още две години. Станимир Стоилов получи предложение и прие да бъде треньор на Астана за още 2 години. "

Чаках края на сезона. Дадох своето съгласие и подписвам договор за още 2 години. Искам да запазя отбора и да добавя няколко класни играчи", заяви Стоилов.

Настоящият му договор е до края на декември, но големият любимец на фенове, шефове и играчи в Астана слага подписа си под контракт с още по-добри условия до края на 2017 г. 

След като донесе първите две титли на Казахстан в историята на клуба и след като шокиращо за футболния свят го превърна в първия казахски отбор в групите на Шампионската лига, Мъри записа 4 равенства от шестте си двубоя в лигата на богатите и бе съвсем близо до още по-шокиращо продължаване в турнирите и през пролетта с класиране за Лига Европа чрез третото място в групата.

Астана поведе като гост на Галатасарай, но допусна изравняване. Тимът на Стоилов удари и греда, а имаше и други шансове в Истанбул. Но завърши 1:1 и отпадна, въпреки събраните 4 точки. Галатасарай продължи в Лига Европа с 5, а Атлетико (Мадрид) и Бенфика стигнаха до елиминациите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА