Last news in Fakti

14 Декември, 2015 09:27 1 185 0

Реал Мадрид се издъни срещу Виляреал

  • виляреал-
  • реал мадрид-
  • солдадо-
  • примера дивисион

Виляреал изненада неприятно Белия балет

Реал Мадрид се издъни срещу Виляреал - 1
Снимка: БТА/АР

Виляреал нанесе тежък удар по шампионските амбиции на Реал (Мадрид). "Жълтата подводница" победи столичния гранд 1:0 в мач от 15-ия кръг на испанската Примера дивисион. В герой на "Ел Мадригал" се превърна Роберто Солдадо. Опитният нападател заби единственото попадение още в 9-ата минута.

Солдадо се възползва от пас на Седрик Бакамбу и опъна мрежата за 1:0. В 16-ата минута Серхио Рамос можеше да изравни, но с глава прати топката покрай вратата, а после и Карим Бензема се размина с гола. През второто полувреме Белия балет имаше тотално надмощие, но Кристиано Роналдо, Бейл, Рамос и Бензема пропуснаха. 

Това беше първи пълен успех за Виляреал в последните 11 издания на сблъсъка. "Жълтата подводница" е на пето място във временното класиране с 27 точки. Реал остана трети с 30. Лидерът Барселона е с 35, колкото има и вторият Атлетико (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА