Last news in Fakti

14 Декември, 2015 14:58 1 375 0

Интересен жребий за Лига Европа

  • лига европа-
  • жребий-
  • 1/16-финали

Юнайтед извади късмет с датчани, Дортмунд ще играе с Порто

Интересен жребий за Лига Европа - 1
Снимка: БТА/АР

1/16 финалите на Лига Европа вече са ясни. Най-свирепите сблъсъци са Фиорентина - Тотнъм, Борусия Дортмунд - Порто, Галатасарай - Лацио, Спортинг - Байер, Виляреал - Наполи, Марсилия - Атлетик Билбао и Аугсбург - Ливърпул.

Червените дяволи от Манчестър Юнайтед, които отпаднаха от Шампионската лига, извадиха луд късмет и се паднаха да играят с датчаните от Мидтиланд. Настоящият носител на Лига Европа - Севилия, ще мери сили с Мьолде от Норвегия.

Мачовете от 1/16-финалите ще се изиграят на 18 и 25 февруари от 20.00 и 22.05 часа българско време. Единствено Фенербахче ще играе първия си мач на 16 февруари, за да се избегне съвпадение на двубоя с този на Галатасарай. Поради същата причина Брага ще изиграе домакинския си двубой на 24 февруари, вместо на 25, за да се размине с Порто.

Ето и всички двойки:
Валенсия - Рапид Виена
Фиорентина - Тотнъм
Дортмунд - Порто
Фенербахче - Локомотив Москва
Андерлехт - Олимпиакос
Мидтиланд - Манчестър Юнайтед
Аугсбург - Ливърпул
Спарта Прага - Краснодар
Галатасарай - Лацио
Сион - Брага
Шахтьор Донецк - Шалке
Марсилия - Атлетик Билбао
Севиля - Мьолде
Спортинг Лисабон - Байер - Леверкузен
Виляреал - Наполи
Сент Етиен - Базел
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА