15 Декември, 2015 13:21 1 418 0

Жозе Моуриньо: Предадоха ме

  • жозе моуриньо-
  • предадоха-
  • челси

Мениджърът на Челси иска да остане в отбора

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че се чувства предаден от своите играчи, след вчерашната загуба на отбора от Лестър с 2:1.

„Честта и доблестта на моите играчи трябва да е наранена от тяхното лошо представяне. Аз правя най-доброто за развитието на отбора. Не ме е страх от големи предизвикателства, а това е наистина голямо предизвикателство. Искам да остана. Надявам се и че господин Абрамович го иска.

Не смятам, че към този момент играчите могат да се чувстват като звезди или топ футболисти. Те трябва да погледнат към момчетата на Лестър и да видят, че те са звезди. Чувствам, че работата ми беше предадена. Работих 4 дни в тренировки за този мач. Аз обясних на играчите 4 от ситуациите, през които Лестър вкарват головете си. В мача те ни вкара в две такива ситуации. Сега играчите ще трябва да защитят честта си в следващите мачове“, заяви Моуриньо, цитиран от „Гардиън“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА