Last news in Fakti

19 Декември, 2015 11:00 517 0

Бостън се наложи над Питсбърг в НХЛ

  • бостън-
  • питсбърг-
  • нхл

Отборът на Бостън надигра с 6:2 Питсбърг в мач от петъчната програма на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).

Франк Ватрано записа първи хеттрик в кариерата си, а Патрис Бержерон добави други два гола за победата на своите.

Луи Ериксон вкара шестия гол за отбора от Бостън, който четири победи и една загуба след продължение в последните си пет мача в НХЛ.

Освен това, Мечоците са загубили само един двубой в редовното време в последните си 14 срещи в лигата.

Спуунър помогна срещу Питсбърг с три асистенции, докато Брад Маршанд завърши с две. Конър Шийри, съотборник на Ватрано в колежа ЮМас, записа първите си точки в НХЛ с гол и асистенция в полза на Питсбърг, докато Тревър Дейли вкара дебютното си попадение за Пингвините.

Те обаче са в серия от три поредни загуби, след като през изминалия уикенд Майк Съливан смени Майк Джонсън на позицията старши треньор.

Бостън е с актив от 40 точки и заема второ място в Атлантическата дивизия, докато лидерът Монреал е с 43. Питсбърг пък се намира едва на шеста позиция в Столичната дивизия, в която лидерът Вашингтон продължи да трупа аванс срещу останалите след победа с 5:3 срещу Тампа Бей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА