Last news in Fakti

19 Декември, 2015 12:56 698 0

Краев желан от тим от Висшата лига на Англия

  • краев-
  • уест хем-
  • англия

Уест Хем има сериозен интерес към Божидар Краев, пише "7 дни спорт". "Чуковете" проявяват сериозен интерес към българския халф. Мениджърът на лондонския клуб Славен Билич иска да привлече младока, след като вече го е наблюдавал в няколко мача на видео и е бил впечатлен от статистиката на Краев. От Уест Хам са готови да извадят 1,5 млн. евро за "синия" юноша.

Ръководството на Левски вече е осведомено за интереса към врачанина. "Сините" са доволни от параметрите и ще задействат трансфера. Ако всичко е наред, полузащитникът в началото на годината ще замине за Англия, където да премине медицински прегледи и да договори личните си условия.

В четвъртък на "Герена" се появи сръбският мениджър Катарина Паунич и заяви, че към Божидар Краев има оферта от тим от топ 3 на Премиършип - Уест Хам, от който всъщност е интересът, обаче е осми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА