22 Декември, 2015 11:22 993 0

Аймен Белаид напуска Левски

  • аймен белаид-
  • защитник-
  • напуска-
  • левски

Сините ще търсят поне няколко футболисти през зимата

Аймен Белаид напуска Левски - 1
Снимка: БТА

Втори титулрен защитник на Левски ще напусне клуба. "Меридиан мач" предаде, че "синият" клуб със сигурност се разделя с тунизийския бранител Аймен Белаид. Играчът е разк­рил за плановете си пред клубните шефо­ве и няма намерение да подновява догово­ра си, който изтича сега.

Белаид почти се бе навил за нов контракт. Тунизи­ецът дори бе в прего­вори със „сините" и бе казал „Да", но в крайна сметка е взел решение да си тръг­не. На „Герена" от­давна му бяха обеща­ли да го пуснат без пари, но въпреки то­ва бяха направили опит да го задържат.

Това е сериозен удар по амбициите на „сините", които гу­бят втори титуляр от най-солидната зона в отбора си. Живко Миланов също е си­гурен напускащ, кое­то значи, че на „Гере­на" ще трябва да търсят минимум две попълнения в отбра­ната.

Освен в защита, Левски търси качествен централен напа­дател, играч зад него, както и поне едно много силно крило. Това означава, че бройката за селекция нараства на цели 5-6 футболисти, вместо на първоначално обя­вените трима играчи. На „Герена" имаха намерение да търсят и още един вратар, но впоследствие ре­шиха да залагат на младите си футбо­листи като алтерна­тива на Боян Йоргачевич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА