Last news in Fakti

28 Декември, 2015 12:27 723 0

Троицки: Идва за титлата в София

  • троицки-
  • тенис-
  • титла

Имам много фенове в България, радва се сърбинът

Сръбският тенисист Виктор Троицки вече е в Австралия, където се готви за новия сезон. Белградчанинът, който е №22 в световната ранглиста, ще участва в първото издание на турнира Garanti Koza Sofia Open.

Троицки беше любезен да даде изявление за очакванията си за състезанието в София от 1 до 7 февруари 2016 година пред официалния сайт sofiaopen.bg със съдействието на журналистката Йелена Медич от сръбския вестник „Спортски Журнал“.

„За мен е удоволствие да участвам в турнира на АТР в София. Състезанието е много силно и със сигурност ще бъде трудно, но искам да спечеля титлата! Имах много успешен сезон, върнах се в елита и се надявам да продължа с доброто си представяне и през 2016 година. Очаквам с нетърпение да пристигна в София, където имам много фенове. Ще се видим в България“, каза Троицки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА