Last news in Fakti

28 Декември, 2015 15:27 1 114 0

Меси: Отборът е преди всичко

  • меси-
  • награда-
  • отбор-
  • барселона

Звездата на Барселона получи поредното си признание

Меси: Отборът е преди всичко - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Барселона Лео Меси заяви след наградата за най-добър играч на годината от Асоциацията на европейските клубове, че отборът е преди всичко.

"Много съм щастлив да бъда тук. Хубаво е, че спечелих този приз, но отново трябва да отбележа, че най-важното нещо е отборът. Трудно е да се избере най-добрият момент за годината. За Барселона всичко се оказа страхотно", каза Меси.

През 2015 година каталунците спечелиха феноменалните пет трофея – дубъл в Испания, Шампионска лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство, като само Суперкупата на Испания им се размина след загуба от Атлетик Билбао.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА